Υλικά:
• ¾ φλ. πουρέ κολοκύθας (200γρ)
• ¾ φλ. φυστικοβούτυρο (225γρ)
• ¼ φλ. καστανή ζάχαρη (50γρ)
• ¼ φλ. μέλι (100γρ)
• ½ φλ. κακάο (60γρ)
• 2 αυγά
• 1κ.γ. baking powder
• 2 βανίλιες
• ½ φλ. καρύδια (65γρ)
• ½ φλ. σταφίδες (80γρ)
Εκτέλεση:
1. Ψήνουμε την κολοκύθα σε κομμάτια για 30-40’ στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει. Παίρνουμε τη σάρκα της και κάνουμε τον πουρέ.
2. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί.
3. Προσθέτουμε τα καρύδια και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.
4. Βάζουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα και ψήνουμε για 30-40’ στους 180 βαθμούς.


