ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (ΚΥΠΡΟΣ)

Online Διαιτολόγος Λευκωσία

Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος, πτυχιούχος και διδάκτορας του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και από τους πρώτους διαιτολόγους στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την επίδραση της τροποποίησης συμπεριφοράς (behavior modification) στη ρύθμιση του σωματικού βάρους.

Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην διεξαγωγή εξ’ αποστάσεως συνεδριών διατροφικής παρακολούθησης (μέσω skype ή αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης) ανεξαρτήτως φυσικής παρουσίας.

Αναζητάτε ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ; Το πρόγραμμα του “Online Προσωπικού Διαιτολόγου” αποτελούσε και αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες του κέντρου μας για εσάς που ζείτε στο εξωτερικό (π.χ. Λευκωσία, Κύπρος) και αναζητάτε Ελληνόφωνο διαιτολόγο.

Μένετε στη Λευκωσία (Κύπρος); Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της εξ’ αποστάσεως διατροφικής παρακολούθησης με τον προσωπικό σας διαιτολόγο – διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου .

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (ΚΥΠΡΟΣ)

Online Πρόγραμμα - Προσωπικός Διαιτολόγος

AN μένετε στη Λευκωσία (Nicosia) ή σε κάποια άλλη πόλη της Κύπρου και ενδιαφέρεστε για online (εξ’ αποστάσεως) διατροφική παρακολούθηση με Ελληνόφωνο διαιτολόγο και με σκοπό τον έλεγχο του βάρους σας, τότε ναι, το διαδικτυακό πρόγραμμα του “Προσωπικού Διαιτολόγου” είναι για εσάς.

Μέσω των εξ ‘αποστάσεως ατομικών συνεδριών με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο σας δίνετε η δυνατότητα να μάθετε, να αλλάξετε και να εφαρμόσετε τη σωστή διατροφή (είτε μένετε στη Λευκωσία είτε σε κάποια άλλη πόλη της Κύπρου, Cyprus).

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (NICOSIA), CYPRUS

Online Διαιτολόγος Λευκωσία (Nicosia)

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Online Προσωπικός Διαιτολόγος”:

  • ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ σωστές βασικές διατροφικές αρχές,
  • ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τις συμπεριφορές που μας έχουν οδηγήσει εδώ και
  • ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ εξατομικευμένες διατροφικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

H διαδικτυακή εξ αποστάσεως παρακολούθηση δεν στερείται καθόλου της αποτελεσματικότητας που έχει η δια ζώσης διατροφική παρέμβαση και μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον Έλεγχο Βάρους.

Η τεχνολογία, σήμερα, επιτρέπει την διατήρηση της επικοινωνίας με τον διαιτολόγο είτε ζείτε στη Λευκωσία (Nicosia) είτε σε κάποια άλλη πόλη της Κύπρου.

Στην πραγματικότητα, πραγματοποιούμε το ραντεβού μέσω skype ή της ειδικής πλατφόρμας παρακολούθησης του γραφείου ενώ πληροφορίες, παρουσιάσεις έντυπα και όλα τα υλικά ή μέσα, που μπορεί να χρειαστούν, αποστέλλονται μέσω mail ή μέσω της πλατφόρμας.

Δεν υπάρχει διαφορά από την παρακολούθηση στο γραφείο.

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (NICOSIA), CYPRUS

Το Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

Ενδιαφέρεστε για εξ' αποστάσεως συνεδρίες

Ενδιαφέρεστε για εξ’ αποστάσεως συνεδρίες με Ελληνόφωνο διαιτολόγο; Μένετε στη Λευκωσία;  To πρόγραμμα “Online Προσωπικός Διαιτολόγος” περιλαμβάνει: 

Λήψη πλήρους διατροφικού ιστορικού

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Υγιεινές συνταγές

Εξατομικευμένες συστάσεις τροποποίησης συμπεριφοράς μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου app. Για την αλλαγή των παλιών κακών συνηθειών με νέες πιο υγιεινές έχουμε την τεχνολογία σύμμαχο μας. Μέσω μιας σύγχρονης εφαρμογής εφαρμόζουμε τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς, όπου ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου θέτει προσωπικούς εξατομικευμένους στόχους και σας καθοδηγεί σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Προσωπικές συνεδρίες με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου. Σε αυτές ο διαιτολόγος αξιολογεί την προσπάθειά σας, βελτιώνει την απόδοση σας και σας κατευθύνει στην επίτευξη των στόχων σας μέσω e-mail / skype / facebook.

Το πρόγραμμα της εξ’ αποστάσεως διατροφικής παρακολούθησης, με σκοπό τον έλεγχο του βάρους σας, απευθύνεται σε Έλληνες του εξωτερικού που κατοικούν π.χ. στη Λευκωσία (ή σε κάποια άλλη πόλη της Κύπρου) και αναζητούν Ελληνόφωνο διαιτολόγο.

ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (NICOSIA)

Κόστος Online Προγράμματος

Online Προσωπικός Διαιτολόγος

40
συνεδρία
  • Κλείστε Ραντεβού!

Tags: ONLINE ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (NICOSIA)

Αναζητάτε διαιτολόγο – διατροφολόγο στη Λευκωσία (Nicosia) με μακροχρόνια εμπειρία στην διεξαγωγή εξ’ αποστάσεως συνεδριών; Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας με τον προσωπικό σας διαιτολόγο!

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από τρόπους αδυνατίσματος. Δίαιτες χαμηλών θερμίδων, κετογονικές, διαλλειματικές, αποτοξίνωσης, χάπια που κόβουν την όρεξη, θαυματουργά μηχανήματα που λιπολύουν, χειρουργικές επεμβάσεις και πολλά άλλα.

Να θυμάστε: Τίποτε από αυτά δεν θα είναι μόνιμο, αν εσείς δεν γίνετε οι κυρίαρχοι της προσπάθειας. Μπορεί να χάσετε βάρος πρόσκαιρα, αλλά για να το διατηρήσετε θα πρέπει να τροποποιήσετε τη σχέση σας με το φαγητό και να να αντικαταστήσετε τις κακές συνήθειες με νέες πιο υγιεινές.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.

Ένα βήμα πιο μπροστά!

Online Πρόγραμμα Αθλητικής Διατροφής

Για τους αθλητές, είτε είναι ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες, το σώμα τους είναι μία μηχανή, η οποία για να αποδώσει στο μέγιστο χρειάζεται τα απαραίτητα καύσιμα την κατάλληλη στιγμή, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα.

Όσο διαφορετικές και να είναι οι απαιτήσεις του κάθε αθλήματος, όλα έχουν έναν κοινό παρονομαστή, την τροφή, η οποία θα δώσει αυτά τα καύσιμα που χρειάζονται οι αθλητές για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των προπονήσεων, των αγώνων και τελικά να πετύχουν τους στόχους τους και να οδηγηθούν στη νίκη!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ