Παντελής Αντωνίου

Βιογραφικό
Παντελής Αντωνίου

T. (+30) 210 3640036

E. info@drpapalazarou.gr

Γεννημένος το 1972 έχει πτυχίο Ειδικού Εφαρμογών Διαιτητικής  και πτυχίο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση.

Το 2000 συνεργάζεται με τον Τάσο Παπαλαζάρου στη δημιουργία του γραφείου με την σημερινή του μορφή, δίνοντας έμφαση στο μοντέλο τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς κατά την απώλεια βάρους. Ασχολείται κυρίως με τις μετρήσεις που διαμορφώνουν το προφίλ του διαιτόμενου, πάνω στο οποίο βασίζεται το διαιτητικό σχήμα που θα ακολουθηθεί.

Το 2006 συμμετέχει στην δημιουργία της Nutrimed ΙΚΕ. Το 2012-13 υπήρξε υπεύθυνος δικτύου γραφείων. Από την ίδρυσή της κατέχει την  θέση του διαχειριστού κ οικονομικού υπευθύνου.

Ιδρυτικό μέλος το 2014 της ΜΚΟ ”Η διατροφή του παιδιού”.

Πρωταθλητής Ελλάδος το 1987 με την ομάδα του Εθνικού Π. στους άνδρες ως αθλητής κ παίδων το 2009 με την ομάδα του Πανιωνίου ως προπονητής. Έχει κερδίσει τίτλους τόσο ως αθλητής σε όλες τις εθνικές κατηγορίες σε επίπεδο ανδρών όσο κ στις ηλικιακές κατηγορίες ως προπονητής.

Αρθρογραφεί κατά καιρούς στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (ΤΑ ΝΕΑ, Ελευθεροτυπία, People, iatronet.gr , nutrimed.gr) ενώ επιμελείται θέματα άσκησης σε διάφορα εταιρικά έντυπα.

Έχει συμμετάσχει στην εκπαίδευση παιδιών δημοτικού σε θέματα άσκησης και διατροφής στο πρόγραμμα του Allou Fun Park 2008-10, στο Φεστιβάλ Κίνησης «Άλλαξε στάση. Μπες στη δράση!», (Τεχνόπολη Γκάζι, 2014) ενώ από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας στο πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ σχεδιάζοντας μέσα από το παιχνίδι την εκπαίδευση σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας περισσοτέρων από 7000 παιδιών ετησίως.